+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel LEONARDO I+II Recenze

Hodnocení hotelu

86%
Velmi dobré

dle 11 recenzí

  • Personál

    89%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    85%
  • Poměr cena/kvalita

    76%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
  • mladý pár
Seřadit od:
Zobrazit:

Alena

dospělý pár, 28.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Snídaně byla výborná , pokoj také čistý . Až po příjezdu nám bylo sděleno , ze budeme spát na druhem hotelu , přijeli jsme později s malým dítětem tak to bylo trochu složitější , večer to vše hledat na mapě jelikož jsme byli poprvé v Českém Krumlove

  • Parkoviště není 5 min chůze , ale 15 až 20 minut chůze . Na recepci také nikdo nebyl a museli jsme jít do jiného hotelu si vyzvednout klíče a mapy

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Josef Bartoš

dospělý pár, 10.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Věra Vachovcová

dospělý pár, 14.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemný pobyt, děkujeme Vám.

  • Ubytování v pořádku, ale nelíbílo se nám, že z pokoje nebyl žádný výhled, pouze střešní okno. Jinak OK.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 28.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vladimír Brouček

jednotlivec, 2.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Velice milý personál

  • Pokoj jsem obdržel jiný což by nevadilo,ale pokoj č.1 kde jsem byl ubytovan se nachazi v 1.patře naproti music baru a hluk s tohoto zarízeni dost hrubé ruší spanek je zdekraval až do 2 hodin ráno a bohužel to bylo pro mné zklamání celého pobytu'

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Tomáš

dospělý pár, 12.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Hotel je v pěkném prostředí vkusně rekonstruován a jen použití některých replik není vhodné.

  • Je zařazen do kategorie hotelu, kde bych očekával stálou službu na recepci. Po příchodu na pokoj není žádná přivítací výzdoba, šampáňo ani jiná pozornost. Pro snídani jsou velmi malé stolky a jídlo je úplně standartní tedy nic čerstvého jako zelenina atd. Je nutno dojít z parkoviště. Spaní opět neprobíhalo v klidu neboť byl slyšet i přes zavřená okna značný hluk z protějšího disco klubu do 04 hod. Dodané toaletní mýdlo bylo z kategorie "šitu" pěna do koupele žádná.

Personál
5
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
3
Hotel LEONARDO I+II odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Váš názor na náš hotel a je nám líto, že jste nebyl spokojen jak jste očekával. Na možnost hluku Vás měla naše recepční upozornit a nabídnout Vám jinou variantu pokoje.
Jen také několik poznámek z naší strany. Sekt na pokoj je možný po předchozím objednání, stejně jako další možné občerstvení, tyto služby nejsou v ceně ubytování, proto není možné je po příjezdu, bez předchozí objednávky, očekávat na pokoji. Snídaně jsou u nás standardní a zelenina (okurka, rajče, ovoce...) je jejich součástí. Otevírací doba recepce (08.00-18.00) je zveřejněna na všech webech, stejně jako v hotelu na recepci, proto nechápu, že Vás překvapilo, že není otevřena po dobu 24 hodin. Co se týče parkování, vzhledem k tomu, že hotel je v pěší zóně, kde je zákaz parkování (tuto situaci nelze nijak změnit), musí náš hotel využívat okolní parkoviště. Naši klienti si ale mohou napřed vyložit zavazadla přímo u hotelu a poté až pokračovat na parkoviště.
Jinak samozřejmě děkujeme za Vaše připomínky, budeme se snažit co nejvíce zlepšit naše služby.

Hotel Leonardo

Daniel Opatrný

dospělý pár, 15.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anna Kopecká

dospělý pár, 22.7.2011

Česká Republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Je to hotel, který můžu jen každému doporučit.Jsou tam příjemní lidé a krásné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Zuzana Stancová

dospělý pár, 20.6.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel se nachází na velmi krásném místě města, výhled z oken zaznamenává ten pravý ruch při slavnostech, zaznamenává skutečnou a živou atmosféru. Pokoj byl překrásný a cenově adekvátní zážitku, který nabízí pobyt v něm.Celkově lze pobyt v hotelu Leonardo hodnotit jako nadstandartní, nabízející pravou historickou atmosféru a odpočinek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 31.8.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.