+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel LEONARDO I+II Bewertungen

Hotelbewertung

86%
Sehr gut

by 11 reviews

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    93%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    85%
  • Preis-leistungverhältnis

    76%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Sortieren nach:
Show:

Alena

Älteres Paar, 28.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 21.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Snídaně byla výborná , pokoj také čistý . Až po příjezdu nám bylo sděleno , ze budeme spát na druhem hotelu , přijeli jsme později s malým dítětem tak to bylo trochu složitější , večer to vše hledat na mapě jelikož jsme byli poprvé v Českém Krumlove

  • Parkoviště není 5 min chůze , ale 15 až 20 minut chůze . Na recepci také nikdo nebyl a museli jsme jít do jiného hotelu si vyzvednout klíče a mapy

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Josef Bartoš

Älteres Paar, 10.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Věra Vachovcová

Älteres Paar, 14.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi příjemný pobyt, děkujeme Vám.

  • Ubytování v pořádku, ale nelíbílo se nám, že z pokoje nebyl žádný výhled, pouze střešní okno. Jinak OK.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 28.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vladimír Brouček

Einzelreisende, 2.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velice milý personál

  • Pokoj jsem obdržel jiný což by nevadilo,ale pokoj č.1 kde jsem byl ubytovan se nachazi v 1.patře naproti music baru a hluk s tohoto zarízeni dost hrubé ruší spanek je zdekraval až do 2 hodin ráno a bohužel to bylo pro mné zklamání celého pobytu'

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Tomáš

Älteres Paar, 12.5.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
52 %
  • Hotel je v pěkném prostředí vkusně rekonstruován a jen použití některých replik není vhodné.

  • Je zařazen do kategorie hotelu, kde bych očekával stálou službu na recepci. Po příchodu na pokoj není žádná přivítací výzdoba, šampáňo ani jiná pozornost. Pro snídani jsou velmi malé stolky a jídlo je úplně standartní tedy nic čerstvého jako zelenina atd. Je nutno dojít z parkoviště. Spaní opět neprobíhalo v klidu neboť byl slyšet i přes zavřená okna značný hluk z protějšího disco klubu do 04 hod. Dodané toaletní mýdlo bylo z kategorie "šitu" pěna do koupele žádná.

Personál
5
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
3
Hotel LEONARDO I+II replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Váš názor na náš hotel a je nám líto, že jste nebyl spokojen jak jste očekával. Na možnost hluku Vás měla naše recepční upozornit a nabídnout Vám jinou variantu pokoje.
Jen také několik poznámek z naší strany. Sekt na pokoj je možný po předchozím objednání, stejně jako další možné občerstvení, tyto služby nejsou v ceně ubytování, proto není možné je po příjezdu, bez předchozí objednávky, očekávat na pokoji. Snídaně jsou u nás standardní a zelenina (okurka, rajče, ovoce...) je jejich součástí. Otevírací doba recepce (08.00-18.00) je zveřejněna na všech webech, stejně jako v hotelu na recepci, proto nechápu, že Vás překvapilo, že není otevřena po dobu 24 hodin. Co se týče parkování, vzhledem k tomu, že hotel je v pěší zóně, kde je zákaz parkování (tuto situaci nelze nijak změnit), musí náš hotel využívat okolní parkoviště. Naši klienti si ale mohou napřed vyložit zavazadla přímo u hotelu a poté až pokračovat na parkoviště.
Jinak samozřejmě děkujeme za Vaše připomínky, budeme se snažit co nejvíce zlepšit naše služby.

Hotel Leonardo

Daniel Opatrný

Älteres Paar, 15.7.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anna Kopecká

Älteres Paar, 22.7.2011

Česká Republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Je to hotel, který můžu jen každému doporučit.Jsou tam příjemní lidé a krásné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Zuzana Stancová

Älteres Paar, 20.6.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel se nachází na velmi krásném místě města, výhled z oken zaznamenává ten pravý ruch při slavnostech, zaznamenává skutečnou a živou atmosféru. Pokoj byl překrásný a cenově adekvátní zážitku, který nabízí pobyt v něm.Celkově lze pobyt v hotelu Leonardo hodnotit jako nadstandartní, nabízející pravou historickou atmosféru a odpočinek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 31.8.2009

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.