+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel LEONARDO I+II Recenzje

Ocena hotelu

85%
Bardzo dobrze

by 8 reviews

  • Personel

    87%
  • Czystość

    90%
  • Wyposażenie

    86%
  • Komfort

    84%
  • Cena

    75%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Věra Vachovcová

para, 14.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi příjemný pobyt, děkujeme Vám.

  • Ubytování v pořádku, ale nelíbílo se nám, že z pokoje nebyl žádný výhled, pouze střešní okno. Jinak OK.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 28.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vladimír Brouček

podróżujący w pojedynkę, 2.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Velice milý personál

  • Pokoj jsem obdržel jiný což by nevadilo,ale pokoj č.1 kde jsem byl ubytovan se nachazi v 1.patře naproti music baru a hluk s tohoto zarízeni dost hrubé ruší spanek je zdekraval až do 2 hodin ráno a bohužel to bylo pro mné zklamání celého pobytu'

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Tomáš

para, 12.5.2013

Čeština

  • Cena ogólna
52 %
  • Hotel je v pěkném prostředí vkusně rekonstruován a jen použití některých replik není vhodné.

  • Je zařazen do kategorie hotelu, kde bych očekával stálou službu na recepci. Po příchodu na pokoj není žádná přivítací výzdoba, šampáňo ani jiná pozornost. Pro snídani jsou velmi malé stolky a jídlo je úplně standartní tedy nic čerstvého jako zelenina atd. Je nutno dojít z parkoviště. Spaní opět neprobíhalo v klidu neboť byl slyšet i přes zavřená okna značný hluk z protějšího disco klubu do 04 hod. Dodané toaletní mýdlo bylo z kategorie "šitu" pěna do koupele žádná.

Personál
5
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
3
Hotel LEONARDO I+II replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Váš názor na náš hotel a je nám líto, že jste nebyl spokojen jak jste očekával. Na možnost hluku Vás měla naše recepční upozornit a nabídnout Vám jinou variantu pokoje.
Jen také několik poznámek z naší strany. Sekt na pokoj je možný po předchozím objednání, stejně jako další možné občerstvení, tyto služby nejsou v ceně ubytování, proto není možné je po příjezdu, bez předchozí objednávky, očekávat na pokoji. Snídaně jsou u nás standardní a zelenina (okurka, rajče, ovoce...) je jejich součástí. Otevírací doba recepce (08.00-18.00) je zveřejněna na všech webech, stejně jako v hotelu na recepci, proto nechápu, že Vás překvapilo, že není otevřena po dobu 24 hodin. Co se týče parkování, vzhledem k tomu, že hotel je v pěší zóně, kde je zákaz parkování (tuto situaci nelze nijak změnit), musí náš hotel využívat okolní parkoviště. Naši klienti si ale mohou napřed vyložit zavazadla přímo u hotelu a poté až pokračovat na parkoviště.
Jinak samozřejmě děkujeme za Vaše připomínky, budeme se snažit co nejvíce zlepšit naše služby.

Hotel Leonardo

Daniel Opatrný

para, 15.7.2012

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anna Kopecká

para, 22.7.2011

Česká Republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Je to hotel, který můžu jen každému doporučit.Jsou tam příjemní lidé a krásné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Zuzana Stancová

para, 20.6.2010

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel se nachází na velmi krásném místě města, výhled z oken zaznamenává ten pravý ruch při slavnostech, zaznamenává skutečnou a živou atmosféru. Pokoj byl překrásný a cenově adekvátní zážitku, který nabízí pobyt v něm.Celkově lze pobyt v hotelu Leonardo hodnotit jako nadstandartní, nabízející pravou historickou atmosféru a odpočinek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 31.8.2009

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.